50. Flying hoy means que ja fas tard per embarcar

 

8. Equipatge

8.1 General: Abans de facturar l’equipatge, el Passatger hi d’adjuntar una etiqueta identificativa amb informació verídica de contacte (pel retorn de possessions a les famílies en cas d’acci-què?) Per la seva banda, Vueling assumeix la responsabilitat de l’equipatge del Passatger des d’aquell moment. El Transportista lliura, al Passatger, un taló d’equipatge, que acredita que s’ha produït la facturació. El Passatger l’ha de conservar fins que no reculli l’equipatge. Pot fer-lo onejar amb desesperació quan sàpiga que la seva maleta és camí de Singapur amb els moviments que li suggeriran les hostesses, aixi com explotar la imaginació i creativitat pròpia. Es valorarà l’originalitat dels passos, l’expressió facial i l’actitud, sobretot l’actitud.

8.2 Restriccions a l’equipatge: Està prohibit transportar, com a equipatge, els objectes següents:

  1. Articles o objectes que, segons l’apreciació del Transportista o de l”aeroport, no estiguin degudament embalats o empaquetats. Vueling posa a disposició del client un exèrcit de chicas Sephora que ho faran amb diligència, un somriure i aquesta aura de flor de lotus i maquillatge a mansalva que les caracteritza.
  2. Articles o objectes que, segons el parer del Transportista, puguin posar en perill l’aeronau, la seva tripulació o a altres Passatgers. En aquest sentit es consideraran com a perillosos aquells béns o objectes definits com a tals per les normes de la OACI i per les normes de la IATA o simplement dels del SC (Sentit Comú):  això inclou bebés especialment ploraners, gent amb flatulència o amb ganes d’explicar la seva vida. Vueling es reserva el dret de llençar per la finestreta qualsevol element d’aquests. Bé, en realitat no. Però els nostres advocats hi estan treballant.
  1. Articles o objectes el transport dels quals estigui prohibit per les lleis del país, sia origen, sia destinació, sia escala del transport. No feu escala a Berlin amb cap bandera nazi, ni a Glasgow amb gel pel whisky, ni a Espanya amb cap tipus d’exigència sobre transparència fiscal, no senyor.
  2. Articles o objectes que, segons el criteri del Transportista, no resulti adequat transportar atès el pes, la configuració o la grandària. I ens és igual que sigui la seva sogra, no viatja.
  3. Armes de foc i municions, excepte les destinades a finalitats esportives i de caça i esbarjo de l’honorabilíssim Juanca. Les armes de foc esportives i de caça podran transportar-se com a equipatge facturat sempre que estiguin descarregades, amb el fiador posat i embalades en una maleta rígida, de manera que no es facin malbé durant el vol. El passatger haurà de comunicar el transport d’armes de foc en el moment de la reserva i presentar el seu corresponent permís, res de cridar-ho a la cua del check-in, que ens espanta els guiris. Serà responsabilitat del passatger informar-se sobre les restriccions de cada país. A més de l’arma, el passatger podrà transportar un màxim de 5 kg de munició, que haurà d’embalar de forma adequada, separadament de l’arma. I si el passatger no ho aconsegueix, algunes chicas Sephora han fet el curset d’embolicar Kalashnikovs. Queden de cuquis i es pot triar el color del llaç.
  4. Animals vius, tret d’allò que es disposa expressament a aquests efectes en aquestes Condicions. El responsable del check-in s’ofereix amablement a retorçar-li el coll al vostre Calcetines, i així, meravellosament quiet i legal, el gat us podrà acompanyar.

*

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: