66. Amb il·lusió

Clar que sí.

Actitud enterpreneur.

Obrir un negoci. En aquests moments, quin pas valent, quin dir SÍ al país, SÍ a créixer, SÍ a arriscar-se guanyant. Sabíeu que l’ideograma xinès de crisi és perill + oportunitat? Sí? També esteu fins el rab de sentir-ho? Pensava. Sapigueu que la mateixa gent que et revela aquesta veritat amb cara de sensei, possiblement algun dia faci una gran conclusió sobre l’humitat com a causa de la fastigositat del fred i de la calor a Barcelona. Quedeu advertits.

Però clar, el nom és un punt important. I prou de Mortadelofilemonades. Bar Tolo, Bar Budo, Bar Rigón, Bar Rufet, Bar Onívol, Bar Òmetre? Nunca mais. Hi ha el cas real de Meriendas Paco. Probablement l’últim que va a fer-hi la gent és a berenar (càndida magdalena, entranyable Cacaolat). I si el responsable es diu Paco deu ser per casualitat. O probabilitat. O potser l’equivalent en xinès. Si existeix.

De maneres n’hi ha moltes, i cap d’equivocada, diran alguns.

Cap?

No.

Bar El Fracaso és ja impactant. El Fracaso Bar… és superior.

En Petrarca 20, al ladito de La Caixa.

*

Advertisements

One thought on “66. Amb il·lusió

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: