68. Cuarto Doraemonio

Fets paranormals amb els quals convivíem durant la nostra tendra infància sense cap tipus de problema (sempre i quan no es considerin seqüeles dedicar un post i temps de la vida adulta a parlar de Doraemon):

1. La Shizuka vivia en un plec temporal que li permet tenir més ‘clàssas de viul·lí’ en un dia que cèl·lules al cos. A part de servir-li per donar-li esquinazo al plasta del Nobita. Es tirava el dia a la banyera i no s’arrugava. Les nenes japoneses són de neopreno?

2. En Suneo tenia una desviació mandibular tan greu que s’alimentava amb catèter, però deia que era el nou regal del seu cosí dels pebrots i tan contents. Quino té fregits els tribunals de dir que se li han copiat el Felipe.

3. Com un nen japonès com en Gegant podia deixar anar expressions com ‘Càsum l’ós pedrer’, ‘Càsum ronda’ i ‘T’estomacaré de valent, tros de carallot?’ Què va ser primer, el català d’en Vegeta, el d’en Gegant, l’ou, la gallina o l’anunci de Grupasa?

4. En Nobitael primer i últim cas de nen-cogombre. 98% aigua (i tirant baix). La seva mare és la responsable de l’activitat sísmica del Japó, cosa que fa del nen un personatge força impopular.

Sort que en Doraemon era molt normal (gat robot blau amb veu de marujón sense orelles vivint de gorra endrapant pastissets com una pre-menstrual qualquièra i un llarg etcètera). Però encara busco per Internet l’episodi ‘La castració d’en Doraemon, miAW‘. Algú m’ajuda? Gràcies d’avantbraç.

*

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: