80. De Pavofrío, me río

paso de operarme

Els teniu com síndries, Campofrío. Ja ho diuen que aquestes coses les escriuen els homes (com si no hi haguessin dones masclistes), però és que aquesta campanya l’ha escrita Pilar Primo de Rivera des de la ouija de Redacció.

Operación bikini. Quin sentit té la susdita operació? Donar ressonàncies d’estratègia militar al que vindria a ser passar gana per ser socialment acceptada a la platja. És el rollo combatiu cuqui que tant ens agrada. Ens fa sentir que fem coses actives. Quasi com si fóssim homes. Però ei, hihi, no ho som. Som unes trapelles inofensives. Anem a dormir amb un pijama de la Lola Bunny fent llengotes. Diem coses com Yo paso, Mola mogollón A tope(2). Tots els nostres accessoris entren en la gamma del blanc, el rosa i el lila, i si porten purpurina i estrelletes millor que millor. Girls just wanna have fun. Supernenas al ataque.

Aquesta concepció de l’Operación bikini, la real, ja és de per si nefanda.

Però,

què passa quan al publicista de Campofrío li canvien la coca per pols de Peta-Zetas i li fregeix les circomvolucions?

Doncs que ens surt una Operación bikini quirúrgica, una mena de liposucció general, un esquinçar la carn i treure tot el GREIX DE TOCINO i recosir. La Barbie Infermera anirà fenomenal per reanimar la nova Barbie Quirófano(1) (que ve sense seqüeles post-operatòries, que sempre són lletges).

Doncs bé. Aquest ‘nou modelo de mujer’ que proposa Campofrío, com que és una rebel i una contestatària i una Simone de Beauvoir en versió depilada, PASSA d’operar-se per entrar en un bikini.

És com si dic que

– Eh, jo passo de cremar la casa si no trobo les claus. You may call me a dreamer.

JODER, CLAR QUE PASSES D’ANAR A QUIRÒFAN PER LA PUTA OPERACIÓN BIKINI! ESTAMOS LOCOS O QUÈ?!

És com si allò normal fos operar-se cada maig. I algunes veus, algunes feminazis incendiàries, fent-se les guais, diuen, ‘Ey, yo paso. Enlloc d’això… faré règim’.

Pura dinamita.

Comprar-se un bikini de la pròpia talla i deixar-se d’hòsties no es contempla. Eva va mossegar una poma i la va liar parda, però almenys no va sumar calories. L’Edèn perdut al costat d’unes cartutxeres és una broma.

I després al final surt l’eslogan.

‘Alimentando otro modelo de mujer’. #MujeresApañadas. Doncs sí, apanyades estem, la veritat.

El modelo de mujer que… fa règim i no s’opera? El problema és que encara hi ha collons d’anar de progres. Alimentando mujeres? És un complex vitamínic post-part? No! És menjar. Després d’evolucionar cap a l’escola mixta, podríem fer el pas revolucionari cap al pernil dolç unisex.

Els ‘aliments per a dones’ és el concepte més nazi del món, gairebé més que els ‘sous per a dones’ Els haurien de posar a part al supermercat, en unes lleixes roses decorades amb ventres plans i glutis de somni. Aliments amb zero greix, zero gust i gairebé poc cancerígens. La dona viu en un estat vital de règim, no es pot despistar ni un sol moment, perquè si augmenta UN quilo el gordaco que endrapa pernil serrà i allioli en vena com si no hi hagués demà segurament la deixarà. I serà culpa d’ella. Per descuidar-se tant. O per no chupar-la bé. O les dues. I s’ho tindrà merescut. De què vas, MENJANT? Què serà el proper? LLEGIR? No em facis riure, nena.

I precisament la nena que no fa riure és la següent. Si voleu perdre un 60% del vostre pes corporal en amargues llàgrimes de vergonya aliena, atents a la sèrie de monòlegs cortesia de Pavofrío per ‘reírse de los tópicos’. Citant textualment:

Y para darle un tono más irónico al asunto, […] dos ingeniosos (la cursiva és meva) monólogos de Belén Rubio sobre la “Operación Bikini” y la presión para ser una ‘chica 10’ cuando llega el verano(3).

En aquesta frase hi ha dues mentides.

Una, que els monòlegs siguin enginyosos.

Crec que caldria elaborar en algun laboratori clandestí un concentrat de la paraula ‘patètic’ i elevar-lo a l’enèsima potència per adjectivar aquests monòlegs. No se m’acut desconcert més gran que el del pobre becari editant el vídeo i esprement-se el seu deficient cervell de graduat per saber ON CONY posar els riures enllaunats. Al final ha decidit posar-los on el càmera gemega de dolor i així matar dos pardals d’un tret.

Dos, el to que dóna a l’assumpte no és irònic.

És tràgic.

És calamitós.

És sinistre.

És amarg.

Però no engreixa! Me lo quedo ; )

*

(1)  1 de cada 200.000 nines no ha pogut ser llançada a la venda a causa de mort per efectes secundaris de l’anestèsia general.

(2) incloent totes les seves possibles combinatòries.

(3) http://www.marketingnews.es/gran-consumo/noticia/1074600028005/pavofrio-incluye-dos-monologos.1.html

Anuncis

One thought on “80. De Pavofrío, me río

 1. s. ha dit:

  twitter a #MujeresApañadas

  Campofrío España ‏@Campofrio_es 13 May
  ¿Cómo son unas piernas 10 para nuestras mujeres apañadas? http://ow.ly/kYEx8 #pavofrio

  Bii;)#♥ ‏@biidane 12 May
  Adoro el anuncio de #PavoFrio, vivan las mujereess, si teneis otra nochecita de esas yoo.me apunto a ir al marca y a cambiarlo todo;) puajaj

  Campofrío España ‏@Campofrio_es 17 Oct.
  ¡Hora de picar algo, #MujeresApañadas! ¿Una tostada con queso de untar, mermelada y #Pavofrío? ¡Idea de @recetin! http://on.fb.me/REDnyi

  picaré chips ahoy arrebossades si em dóna la gana, recetín.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: