83. ERROR PARROT NOT FOUND

twit

Després d’haver escrit aquests sensibles tweets (quines ironies, jo piulant i el Chipi fent malves), un bon dia em trobo enganxada al costat de casa meva aquesta joia. Entenc perfectament que es posin anuncis quan es perd un lloro i espero de veritat que el trobin. El quid és el com.

lola

Anem a pams, que digué Rocco Siffredi (és que la de per parts de Jack el Destripador està molt vista i a més no estic segura 100% que sigui correcte en català. http://www.diccionari.cat/lexicx.jsp?GECART=0100242 Ah, em notifiquen que sí. Heu vist quin work in progress. Esteu ASSISTINT en vivo y en directo when the magic happens, xavals).

En primer lloc, l’emplastre de cel·lo. Que sembla que l’hagi fet el lloro.

En segon lloc, aquest refinat ‘SE BUSCA SE BUSCA SE BUSCA’, unit—amb—guionets, com si la capçalera del full fos una pantalla de leds que van desfilant. Imprimint la high tech. Està passant.

Però, en tercer lloc, sembla confirmar-se que s’envia la informació des d’un telègraf.

LORO GRIS YACO AFRICANO PERDIDO‘. Stop i espais. ‘PASADO MIÉRCOLES 12 DE JUNIO 2013‘. Stop. ‘SE LLAMA LOLA‘ (h, el nom és txondo, Stop). ‘ESTÁ TOMANDO UN TRATAMIENTO ANTI-ESTRÉS‘.

Alerta.

lola2

Pobreta Lola. Ja se la veu, amb aquesta mirada fixa, sense parpelles, que va cega de pastis. El tema és que, si a casa ja estava així, a fora a la intempèrie a hores d’ara ja deu semblar un pollet de l’infern, tota pelada i convulsionant. Així que la foto potser no ens ajuda massa.

SE RECOMPENSA GENEROSAMENTE‘. I aquí o se li desencalla el Bloq Mayús o agafa flow amb el regateig. A ten ció amb: ‘O se regala otro yaco más joven‘.

Hola?

Quin criador il·legal tenen aquesta gent? Això és a Barcelona? I quina probabilitat hi ha que aquell que trobi el lloro en vulgui un altre? Quin novedós sistema de recompensa és aquest? Si lliures un criminal a la justícia també te’n regalen un de més petitet, de butxaca, pels petits furts del dia a dia?

Però és que no acaba aquí. Com que consideren poc probable que algú trobi aquest lloro pel carrer, comencen les hipòtesis.

Si lo has visto en casa de algún amigo o familiar, llámanos por favor‘.

És a dir, que si tu un dia vas a casa d’un amic o familiar i al menjador hi ha una perxa amb un lloro alopècic que ABANS NO HI ERA (important aquest punt), és possible que es tracti de la Lola. En aquest cas, lector, dissimula! No facis cap comentari que pugui semblar sospitós al respecte! Però quan marxis, agafa el lloro i posa-te’l a la bossa. O truca a la brigada de protecció lloril i ells s’encarregaran. Tranquil, no passa res, perquè és ‘Totalmente confidencial‘. I gratifiquen l’ajuda. Ja t’ho han dit, amb un altre lloro. I si el perds, no passa res. Només cal que rescatis un altre lloro quan el perden i automàticament t’ingressaran un altre lloro al compte.

Truca a ca la Lola.

(O envia un Whatsapp, per si, tot i ser bon samarità, ets una mica ranci).

Diu Molt de tu.

 *

(a tot això, Oyesherman fent difusió col·labora amb la causa. Potser tinc dret a un paquet de pipes.)

Anuncis

One thought on “83. ERROR PARROT NOT FOUND

  1. […] a aquests bichos els llences a una piscina i moren ofegats perquè els sura el cul i el cap no 8. Well i'm not dumb but i can't understand why she flew like a bird but talked like a man 9. […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: