132. CREEPYQUES 2: JUMANJI

Segon audio de la meva secció a Corresponsables, Creepyques! (De crítiques. Creepies. Sí. Què.)

La meva fascinació cap a les crítiques de Filmaffinity no és cap novetat. Però ara em centro en les crítiques de Filmaffinity de que van marcar la nostra infància amb un ferro roent on posa ‘nineties kidz’. Aquestes pel·lícules on el protagonista és Robin Williams, o la banda sonora és de John Williams, o totes les anteriors són correctes i es tracta de H♥♥K.

La guanyadora de l’enquesta va ser Jumanji amb un 44% dels vots, o sigui que som-hi amb la sinopsi:

Alan Parris (fa gràcia perquè es diu Parrish però tant al doblatge com a la sinopsi en castellà està escrit Parris) queda atrapado durante 25 años en un juego de mesa mágico y muy antiguo llamado Jumanji. Cuando, por fin, es liberado por dos niños, una manada de animales exóticos queda también en libertad.

Jumanji6401

Que maco que sona eh? Un montón de animales exóticos en libertad. Sembla el final d’un episodi del Capità Planeta o el principi del Rey León. Doncs a mi em va arruïnar la vida durant un temps. De fet potser no va ser tant la peli en si com que els meus germans es dediquessin a aporrejar la meva paret tan bon punt me n’anava a dormir. Vaig deixar de jugar a la Oca o controlar els meus esfínters de nit. Merci nais.

Tot comença quan l’Alan sent la batucada infernal que el crida i entra a un terreny en obres. Sense problemes, com qui entra al Corte Inglés, passant entre mig de tot el personal. Només falta que un paleta li digui ‘¿Está buscando algo en particular, el joven caballero? ¿Un juego de mesa del demonio, quizás?’. Quin perill pot haver-hi en una obra per a un nen sense casc? Eren els alegres 90, la gent tenia tres fills en xandall de mitjana. 

 El Manuel, diu que tras volver a revisarla le ha decepcionado un poco. Me l’imagino ajustant-se el monocle i fent que no amb el cap, molt disgustat, mentre escolta Wagner amb l’Antonio Corleone, autor d’Entretenida y previsible. L’Antonio ens fa una traveta mental dient que el guión es más de lo mismo pero lo realmente original es la historia. Li ha faltat afegir que el argumento celestial y la sinopsis una suprema memez.

La resta de creepyques, aquí!

https://www.ivoox.com/player_ej_11112114_4_1.html?c1=ff6600

i el programa complet*:

https://www.ivoox.com/player_ej_11112024_4_1.html?c1=ff6600

*Conté campanya de la Renda 2015, els papers de Panamà, el Karibbean Spring Break 
de Salou, una guerra causada per unes salsitxes i la nova pel·lícula d'Almodóvar. 
Tot això i molt més, comprimit en un programa d'una hora que desgrava.

: .

EDICIONS ANTERIORS:

EN PREPARACIÓ:

  • Braveheart? El hombre de la máscara d-e hierro? Hook? VOTEU A L’ENQUESTA! #democràcia #chuches

 

*

Deixa un comentari