100. SJ. Society of Jesus? Show jumping? Sant Jordi? Show jumping.

Reflexions OYESHERMAN® de 23 d’abril:

1. LES CADENES DE WHATSAPP DE SANT JORDI – L’onzena plaga d’Egipte, el declivi d’Occident, l’Alfa i Omega del cunyadisme ranci.

Figureu-vos la imatge.

Sant Jordi, esbufegant, cofoi, amb la bota damunt del cap del drac i marcat per tot arreu de ferides i de sang de rèptil gros. A la princesa li brunzen els enagos. No, no és un eufemisme cutre d’excitació femenina, realment li vibra la butxaca. És el mòbil. Té un whatsapp. ‘Una rosa per a tu. Passa-ho a les princeses de la teva vida’. I vuitanta icones de rosa en fila, que total, posats a regalar coses gratis, llancem la casa per la finestra. La princesa alça la mirada, Sant Jordi té la mirada fixa a la pantalla, la mira i li fa una rialleta d’imbècil. No se la farà, i això és definitiu. Catalans, convé segar cadenes. Morin les primeres baules!

*

2. LES ROSES VIRTUALS – El segon succedani d’amor denigrant (no tant, però força). Per demostrar-te com n’ets d’important t’envio aquest grapat de bits amb una animació de merda a tu i a 900 persones més. Feliç Sant Jordi, qui siguis. D’ara en endavant podràs obrir quan vulguis el correu i constatar que no m’importes’. Pam, enviar. Si el jove Werther sabés això de les roses virtuals us dispararia a vosaltres. I des d’aquí, clamo: CAP ROSA VIRTUAL SENSE RESPOSTA. Que no sigui un virus.exe.

*

3. SCREWBALL COMEDY – Però posats a criticar la rancietat, una rosa sola TAMBÉ fa ranci. Als que només regalen una rosa se‘ls hauria de donar un haiku, perquè a minimals i garrepes podem jugar tots. La sòlita situació:

 ‘- Té carinyo, un llibre de 20€.

– Doncs té, amor, una flor d’1 euro que se’t marcirà en 3 dies i que a més, meravelles de la natura, punxa.

– Doncs fote’t, cabrón, perquè un llibre és per a tota la vida i el que t’he regalat és de l’Albert Espinosa.

-Puta.’

I així.

*

4. LA LLEGENDA – Un mite de rrrrabiosa actualitat. Que vindria a ser el de la justícia és igual per a tothom (vinga populatxo, a alimentar la bèstia que és pel bé comú) fins que li toca a la princesa. Quina casualitat, que és Llavors i no abans quan arriba Sant Jordi! ‘Cuando la infanta absuelta despertó, el dragón de la impunidad monárquica todavía estaba allí.’Al fill del forner que el petin, el cavaller per menys d’un marquès no es mou.

*

5. TWEETIES SUELTIS

tweeties

*

*

Deixa un comentari